Maanantai
Vessa meni tukkoon. Tunnollinen Kämppis kysyi ohjeita ja minä neuvoin mielihyvin. Suurempien vahinkojen estämiseksi Kämppis lukitsi vessan oven.
Jossain vaiheessa iltäpäivää lähdin talosta ja tulin myöhään yöllä takaisin.

Tiistai
Ovi oli edelleen lukossa. Ja Kämppis Sardiiniassa. Hengitin syvään, vedin hermosavut ja järjestin kotietsinnän Kämppiksen huoneessa. Löysin kymmenkunta avainta, joista yksikään ei edes etäisesti muistuttanut etsimääni.

Keskiviikko
Vessan oven alta kajastaa valoa. Paloiko lamppu muka jo eilen? Miten en ole huomannut sitä aiemmin?

Torstai
Joku kertoo kuulleensa, että tunnollinen Kämppis on antanut Avaimen ja toimintaohjeet toiselle, joka on tenttikiireistään huolimatta aina välillä yrittänyt avata tukosta parhaiden taitojensa mukaan.

Perjantai
Iltapäivällä tapasin tentistä tulevan kämppiksen, joka mielihyvin antoi avaimen ja samalla vastuun eteenpäin. Illalla en enää ehtinyt kokeilla muuta, kuin kovan käden ensiapua. Mikään ei auttanut. Illalla olin muualla, joten en ehtinyt enää tehdä asialle mitään.

Lauantai
Päivä meni nukkuessa. Illalla tapasin Putkimieskämppiksen, joka antoi muutaman hyvän kuuloisen vinkin.

Sunnuntai
Herättyäni etsin 1,5 metriä letkua. Rappukäytävässä lojui joutilas pesukoneen poistoletku, josta leikkasin toisen venttiilin (?mikä-se-klöntti-on-suomeksi?) pois. Hain Scheißkommandovarastosta kumihanskat, vedin syvään henkeä ja aloin toimia.
Letkun sisäänsaamiseksi käsi pitää tunkea pönttöön. Muuten letku menee hajulukkoon väärässä kulmassa, eikä pääse kääntymään. Muutaman kerran sisään-ulos-sisään-ulos-hinkutuksen jälkeen "jotain" irtosi ja - voilá! Taas on yksi vessa lisää käytössä.