Kaikkien yllätykseksi meillä ei ole syttynyt ainoatakaan tulipaloa viimeiseen kahteen viikkoon. Raksalla rauha maassa, tuhopolttoja nolla, eikä kukaan ole unohtanut kiehuvaa rasvaa hellalle keittiöstä poistuttuaan.

Omaksi yllätykseskseni Tyyppi ei ole maaninen ja suostuu puhumaan kanssani. Eilen jopa yritettiin katsoa elokuvaa yhdeszzzzz...

Yllätin itseni investoimalla ensimmäisestä työttömyyskorvauksestani 50€ kenkiin. En ikinä ole maksanut vastaavaa popoista. Samaan syssyyn sovittiin Kämppiksen kanssa - joka yllätyksekseen maksoi popoistaan huntin - että haetaan tällä viikolla yhdessä housut.
Investointien iskiessä ostin pinkki-neonvihreät Bambi-alkkarit, samanväriset pink pantterit ja vielä muutamat muut yllätyksellisen väriset alusvaatteet. Kaiken tämän jälkeen tilillä on edelleen rahaa. En ole ikinä elämässäni ollut yhtä hyvin tienaava.

Rottafoobikkominä yllätti vielä tiistain kunniaksi kaikki. Kellarissa haisi oudolle. Koiran paikallistettua ruumiin en poistunut tapoja kunnioittaen kirkuen ja vapisten paikalta, vaan osallistuin rotanhävittäjäisiin. Otan tämän siedätysterapiana.

Kaikkien ylläreiden jälkeen on hyvä päivä olla hieman kipeä ja istua stressittä toimistossa.