Vielä toistaiseksi nimeltämainitsemattoman  suomalaisen kännykkäfirman perintäyhtiö ilmoitti itsestää tänään. Olen aina silloin tällöin muistanut ihmetellä, miksen ole saanut lokakuun jälkeen laskua. Nyt olen. 15 egen perintäkulujen kanssa.
Kaikki on kauhean pahoillaan, mutta kukaan ei uskalla luvata, että EN joutuisi maksamaan nollatuloistani perintäkuluja, vaikka posti on lähetetty alunperin ilman talon numeroa ja väärin kirjoitettuun osoitteeseen. Vika on siis minun. Ei kännykkäfirman. Kännykkäfirman puhelinpalvelussa sentään vilkaistiin yleistä laskutustilannettani ja todettiin, että erääntyviä laskuja on jonossa 4 kappaletta, joista yksikään ei ole tullut perille.
Ärrin murrin
---

Muutama kämppis uhkaa vaatia ns. emo-kokousta sunnuntaiksi. Sisältö: 'Te sieltä teidän keittiöstä ootte aina toisillenne kauhean ilkeitä, ettekä anna meidän ilmaista vapaasti tunteitamme.' ja 'Aina te puhutte meistä jotain pahaa. Me ei vaan vielä tiedetä, mitä.'
Grrr.
---

Tentit ei ole vielä lopussa ja jo mulle aletaan tyrkyttämäänm taloyhtiöduuneja.
---

Huoneessani ilman lupaani käynyt koira varasti toisen, melkoisen kauan sitten matoselle tikkuamani päättelemättömän sukan ja nyt joudun tekemään koko systeemin alusta tietämättä, riittääkö lanka. Mötköt katsovat jo näyttöruudun päältä syyttävästi.