350928.jpg Kun yksillä ja toisilla pyörii visiteeraukset sadassa ja sadoissa tuhansissa, sain itse eilen kaksituhatta vierasta (tietenkin itseni mukaan lukien...) täyteen. Sinä Bocksbackasta (Pukinmäki???) domainilla nblnetworks.fi olit 2001. Jos ilmiannat itsesi ja joitain strategisia mittojasi, tikkuan jotain. kunhan saan edelliset sukat postiin.

On mukavaa nähdä, mistä kaikkialta olette. Arabiemiirikunnat ja satunnaiset lattareissa verkossa käyvät kiinnostavat erityisesti pientä uteliasta mieltäni. En saa muuten itsekseni tota 17%a Saksassa oleilevista täyteen. Keitä ja missä te muut olette? Voiko siellä Baijerissa elää? Ylipäätään ulkosuomalaisissa on aina oma viehätyksensä. Varsinkin siinä tutussa.
Vähemmän viehättää ainavaan domainit kotipaikkakunta.fi ja äidintyöpaikka.fi. Mistä sitä koskaan tietää? Ehkä pitäisi kirjoittaa sivun alkuun, niin ku pienenä päiväkirjan kanteen 'EI SAA LUKEA! SALAINEN!'

Toivon myös, että satunnaisesti xxl-naisia, valkovuotoa, kaulureita ja bolivialaisia hopeakaivoksia etsivät ihmiset ovat löytäneet jotain kivaa.