Eräskin vuodatus haastaa käyttäjänsä:

Hyvä Vuodatus.net käyttäjä,

Joulun taas lähestyessä on hyvä ottaa pieni hetki ja miettiä niitä meistä jotka eivät ole yhtä hyväonnisia kuin me. Näin ollen haastankin kaikki Vuodatus.net-käyttäjät tekemään lahjoituksen Suomen Pelastusarmeijan Säätiön Joulupata 2006. Vaikka voisit lahjoittaa vain 5 euroa, on siitäkin varmasti apua. Siis heti nyt heti tekemään lahjoitusta. Valitse keräyspotiksi "Vuodatus.net"

Joulupata 2006

Hyvää joulunodotusta kaikille!

Paitsi, että en ole yhtä hyväonninen kuin 'me' ja mietin tällä hetkellä, mistä ihminen repii ruokaan ja vuokraan rahat KELAn lopetettua tukien maksamisen, en ole erityinen uskonnollisten ja hierarkisten yhteisöjen fani.
Sen sijaan, että lupaisin avustella kausittain ketään, varsinkaan, jos ideologia ei satu yhteen, lupaan isona ja rikkaana maksaa lentomaksua tai rahoittaa työluvattomien ihmisten asumista kuukausittaisella summalla.
---

Tein tänäänkin proffalle oharit. Samasta syystä, mutta ihan toiselle, ku eilen. Vastaanottoajalla hankin sen sijaan ympäristöä tuhoavan sähköpatterin huoneeseeni sisälämpötilan tavoiteltua kahdeksaa astetta.