Tuskin ehti neitsyys mennä, kun jo pukkaa tokaa kertaa. Pitemmittä puheitta:

Työparin kanssa vaihdettiin eteisen järjestystä. Kirjoitan kolme pientä runoa, koska olen krapulassa.

On joulukorttien aika, ja jos en mitään muuta mukaani ottanut lapsuudenkodistani, niin ainakin pakonomaisen tarpeen lähettää kerran vuodessa joulukortti jokaiselle käsipäivää - tutulle. Aion kokoontua parin ihastuttavan rouvan kanssa baariin keskiviikkoiltana 20.12. hörppimään olutta ja remakoimaan kaavailemaan alustavasti kalevalanpäiväkalenterin suunnittelupalaverin käynnistyskokousta. Jos satut itse olemaan maailman äärissä, etkä pääse kiinni puikkoihin, niin onneksi on Mummi, joka lapsenlapsiaan kotiin innolla odottaen panee puikot suhisemaan :O)

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi sitä joka sinut haastoi.

Kukin tehköön, mitä tykkää, tai olkoon tekemättä.

Itse olin tänään ansiokkaasti tekemättä. Soitin Professorille ja sanoin, että minen viälä mitään koekysymyksiä tee. se sanoi, et älä si. Huolimatta siitä, että tiesin etukäteen, mitä sanon ja olen sanomatta, aivot turposi ja puristui kallon sisään, nyörit sydämen ja keuhkojen ympärillä kiristyi, pulssi tiheni, tupakkia kului ja henkeä ahdisti. - Voisikohan kaksi viimeistä olla keskenään tekemisissä?