Ite kun näköjään olen lopettanut kaikenlaisten julkaisujen lueskelun, niin voin vaan siteerata muita. Ilmeisesti tällainen välinpitämättömyys maailman tilasta on tähän tilaan jopa yhteiskuntatieteilijälle sallittua. Neurologi iski tänään citalopramit käteen ja käski heittäytyä kämppisten varaan. Sivumennen sanoen olen harrastanut tätä jo männä viikon. Päivän retorinen kysymys: ottaako nappeja vai ollako ottamatta?

Vaikuttaa siltä, että Juice olisi delannut. Kaikki (eli Elma-täti ja Kaura) vaikuttavat jääneen tapahtumasta kylmäksi, vaikka myöntävät hepun vaikuttaneen ehkä jollain tavalla musiikillisesti omaankin elämään. Itse  yhdyn edellisiin ja liitän Juiceen pienessä mielessä kaksi asiaa:

Kun olin noin kolmen, asui isäni pienessä kämpässä, jossa minulla ei ollut muistaakseni oikein mitään omaa. Kun oltiin yhdessä, taapeltiin siitä, kuunnellaanko Jonnaa ('Kappas vaan, Minttu sekä Ville...') vai Juicea. Meilläpäin on ollut tapana pitää lapset sen verran herran nuhteessa, että kuunnellaan ainakin sitä, mitä aikuiset haluaa.
Kymmenen vuotta myöhemmin opeteltiin koulussa soittamaan kitaraa. Kun osattiin jo vähän nosss-taa-hää-mää-rää-jo-verkk-kko-jaaaan, siirryttiin soittelemaan kaa-tu-täytt-tyy-as-kee-liiis-ta.
---
Sisälämpötila on noussut 14,8 asteeseen.