Raksalla eläminen on monella tavalla haastavaa. Iho-ongelmaiset ovat helisemässä, erinäisiä niveliä tulee luiskauteltua silloin tällöin paikoilleen ja SairaanhoitajaKämppis on pikku tapaturmista hyvin työllistetty.
Eilen otin uuden näkökulman (näkökulmattomuuden?) koko hommaan.

Käytin ahkerasti rälläkkää röörien katkomiseen. Käytin ihan ohjeiden mukaisesti kaiken maailman suoja-asioita tumpuista mikkihiirikorviin ja lisäsilmälaseihin. Kun homma alkoi olla hoidossa, pyysin lisäohjeita. Nähdäkseni paremmin otin suojalasit pois katsoakseni, mitä pitää ruuvata. Eli minä en tehnyt mitään eikä kukaan samassa kerroksessa tehnyt mitään vaarallista. Silti onnistuin hankkimaan kivestä sirpaleen silmään ja hankkiuduin silmälääkäriin kuulemaan kamalia verkkokalvoni tilasta.

Illalla hiippailin kasojen ja esteiden ohi ympäri taloa molemmat silmät lääkärin käskystä tiukasti kiinni ja totesin, että kollektiivinen järjestyksentajumme ei ole omiaan näköesteisille.


Yritin etsiä kivaa blogia linkattavaksi, mutta en löytänyt. Erilailla toimivien aistien maailmaan kannattaa silti tutustua.