Yhdet aikuisten ja yhdet lasten villasukat, yksi pipo ja puolikkaat lapaset myöhemmin on todettava, että kutomisvimma ei oikein meinaa mennä ohi. Ei, en edelleenkään hanki kameraa, enkä laita ihqja kuvia herkullisen värisistä asioista kaikkien kahteltavaksi. Joo, ostin nollarahastani 8 euron bambutikut. Hiukka hirvittää. Mihin tämä vielä johtaa?

Tentti häämöttää taas viikon päässä. Sen sijaan, että olisin lukenut, maalailin tulevan kylpyhuoneen lattioita ja seinänrajoja muovitökötillä (Kunststofffarbe [ihan vähän raksasanasto hukassa suomeksi]), etsin puoli päivää poranterää putkimiehen kanssa ja tehtailin liukuhihnalta työsopimuksia ja niiden jatkoja ja muutoksia. Pakoilu alkoi eilen putkihommilla ja pesukoneen purkamisella. Ja sanoinko jo, että kudoin herkullisen värisiä ihqja asioita?
Mainittakoon vielä anekdoottina seksismijaaritukseen, että "miesten hommat" on paaaljon mukavempia, kuin "naisten työt". Jatkuva puunaaminen ja panostus (siivous, ruokahuolto, pyykinpesu) ei sovi meikäläiselle ollenkaan niin hyvin, kuin kertaponnistellut (korjaaminen, kanniskelu, urotyöt).

Opiskelu yksin yksiössä olisi varmaan ylipäätään helpompaa. Joskus kaikki laatikot ja kaapit olisi uudelleen järjestetty ja lattiat puunattu. Täällä ei mikään riitä, eli voin AINA pakoilla varsinaisia omia hommiani.